Den rette massageolie til efter en hård dag

Vi har alle sammen prøvet det. Vi kommer hjem fra arbejde, og er ganske enkelte ødelagte i kroppen. Måske du har siddet i bilen alt for meget, eller måske cykelturen hjem var for hård? Måske du har et fysisk hårdt arbejde, hvor du ikke for meget ro, eller måske du har en dårlig vane med at sidde forkert i din kontorstol? Uanset hvad, så er trætte kroppe og smerter noget, som rigtig mange danskere døjer med. Derfor bør det også være i mange overvejelser at skaffe sig lidt tid efter arbejde, til at komme sig. Således slipper man for at tage arbejdet med hjem, eller gå direkte i gang med madlavningen.

 

Selvfølgelig er dette nemmere sagt end gjort. Personligt har min mand og jeg dog lovet hinanden, at vi har en massageolie stående i hjemmet, så vi altid kan massere hinanden lidt på vej mod en følelse i kroppen, hvis arbejdet har været hårdt. Dette har været en succesful løsning, og derfor har jeg også en massageolie, som jeg gerne vil anbefale.

 

Abrikoskerneolie med lavendelolie-duft

Først vil jeg dog anbefale denne side med olier og cremer til blandt andet massage, som min partner og jeg har været glade for at kende. Denne side giver dig nemlig både lave priser og et stort udvalg, samt en masse gode forslag til, hvad de enkelte olier kan bruges til. Vi faldt over en lækker abrikoskerneolie, som vi ofte bruger sammen med en æterisk olie med duft. Lidt lavendelduft giver en afslappende og dejlig aroma, hvilket hjælper os begge.

 

Faktisk er min mand også blevet så glad for denne olie, at han er begyndt at bruge den efter barbering. Han ledte længe efter en olie til dette, men først da vi læste om denne olie til massage opdagede vi, at den også kan bruges ved irritation af huden ved barbering. Med andre ord, så er siden via linket det perfekte sted til dig, som leder efter en hvilken som helst olie.

Kim Brandt