Japansk pebermynteolie til hovedpine og forkølelse

Vi går en kold tid i møde. Og i denne kolde vil du nok ikke være den eneste, som kommer til at opleve hovedpiner, hoste og forkølelser. Tværtimod, så er det den tid på året, hvor mange af os kunne bruge en smule assistance, når det kommer til at holde fanen højt. Og denne assistance? Den får du et velment tip til her. Når jeg har tegn på forkølelse, hvis der er tegn på halsbetændelse, eller hvis jeg bare skal af med bakterierne, som gør at jeg har hostet i en uge, så bruger jeg denne rene, æteriske olie med japansk petermynte. Den er effektiv, nem og bruge, og så får den meget også hurtigt på ret kurs igen!

 

Der findes et hav af forskellige produkter, som lover alverdens ting. Derfor kan det også være en udmattende og dyr erfaring at skulle gøre sig, hver gang et produkt ikke lever op til den ”super”-status, som hype i medier, magasiner og blade har skabt. Tværtimod, så går jeg ind for egne erfaringer med sådanne produkter, fordi ens nære bedre ved, hvad der duer. Og det er derfor, at jeg slår et slag for ren japansk pebermynteolie.

 

Olien imod bakterielle sygdomme

Selvfølgelig kan en olie, som denne jeg har linket til tidligere i artiklen, ikke klare alt i verden. Men jeg føler altid, at jeg får fjernet den forkølelse, som man hurtig kan fornemme ligger og lure. Med andre ord, så har jeg erfaret, at den er effektiv mod disse bakterier. Eftersigende skulle indånding af dampene påføre en slimhinde i mund og svælg hvilket dræber bakterierne, som irriterer og udtrætter dig. Når jeg benytter mig af olien, så kommer jeg et par dråber i relativt varmt vand, og indånder herefter dampene. Ligeledes gnider jeg kraftigt et par dråber på panden ved hovedpine.   

Renee Mikkelsen