Til pletter og blødt tøj

Her tænker de fleste pletfjernere og skyllemiddel, men ikke jeg. Jeg er på ingen måde tilhænger af for mange parfumer, farvestoffer og alt muligt andet kemi, der kan købes alle steder, og som dermed kommer ind i vores hjem og hverdag. Samtidig vil jeg gerne have tøj uden pletter, og jeg vil gerne have både håndklæder og trøjer, der ikke kradser.

Det ordner Veracura for mig

Det er her glycerin kommer ind i billedet. For mig er det vidundermidlet, der giver mig den samme luksus, som alle andre har, men uden alt det skadelige. Står du med et par børn, der er smurt ind i sommerens frugter eller i rød saftevand, så er glycerin svaret. Det er effektivt til at fjerne de røde pletter, så tøjet igen er klar til brug. Eller er du træt at håndklæder, der kradser, ja så er glycerin igen svaret.

Her bruger du det, som andre bruger skyllemiddel, og det har en rigtig god effekt, da det gør alt tøj blødt, men uden den parfumerede lugt fra skyllemiddel, og uden at det skader naturen og miljøet på den måde, som skyllemiddel virkelig gør.

Tøjet bliver utroligt blødt og lækkert på en måde, jeg ikke havde forestillet mig var muligt uden kedelig kemi, så du finder altid glycerin stående ved siden af min vaskemaskine.

Det kan mere end det

Desuden ar glycerin den fordel, at det kan fjerne dårlig lugt i afløb. Vi bruger det i alle vandlåsene i sommerhuset, når vi lukker af for vinteren, så når vi kommer igen, så er der ikke den der ubehagelige lugt, der skal væk, så ferien eller weekenden bliver behagelig.

Og hvis du tænker, det er et for dyrt alternativ til skyllemiddel og pletfjerner, så har du ikke set priserne hos Veracura, eller på nogen måde prøvet glycerin af, for det er samtidig drøjt i brug.

Maya Dahl